Menu główne
Treść główna
Mapa serwisu
Ustawienia dostępności
ˆ
Zmiana wielkości treści
Zmiana kontrastu serwisu
Wyłącz
Włącz
skróty klawiatury
Przełącznik obsługi skrótów klawiatury
Zmień interlinię
x1
x1.5
x2
Zamknij ustawienia dostępności
Wyszukiwarka
Wyszukiwarka
wyszukiwanie zaawansowane
Przejdź do strony głównej
Biuletyn Informacji Publicznej
Centrum Usług Opiekuńczych
www.cuo.zgora.pl
Pokaż menu
ˆ
Menu przedmiotowe
Dane podstawowe
Organizacja
Przetargi
Aktualne
W toku
Wyniki
Archiwalne
Wyniki innych postępowań
Plany
Majątek
Załatwianie spraw
Oświadczenia
Zasady funkcjonowania CUO
Rejestry i ewidencje
Nabór pracowników
ogłoszenia
wnioski
Sprawozdania finansowe
zapytania ofertowe
deklaracja dostępności
Raport o stanie zapewnienia dostepności podmiotu publicznego
Menu techniczne
Rejestr zmian
Statystyki
Mapa biuletynu
Redakcja biuletynu
Kontakt
Jesteś tutaj:
Strona główna
›
Przetargi
›
Archiwalne
ˆ
Archiwalne
Pokaż filtry
Filtr listy informacji
Aktualne
W toku
Archiwalne
Unieważnione
Wyniki zamówień publicznych
Wyniki innych postępowań
Tryb zamówienia
Wszystkie tryby
nieograniczony
ograniczony
zapytanie ofertowe na dostawę mięsa
zapytanie ofertowe na dostawę warzyw
Rodzaj zamówienia
Wszystkie rodzaje
dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin do Centrum Usług Opiekuńczych w Zielonej Górze przy ul. Witebskiej nr 2
dostawa żywności dla stołówki do Centrum Usług Opiekuńczych w Zielonej Górze z podziałem na zadania - liczba zadań 4
przetarg nieograniczony - roboty budowlane
remont odtworzeniowy pomieszczeń położonych w budynku OTZ przy ul Głowackiego 8B w Zielonej Górze
Remont odtworzeniowy Stołowki, WC oraz WC dla niepełnosprawnych
Rozbudowa i przebudowa budynku - położonego przy ul. Bartosza Głowackiego 8 B w Zielonej Górze
zakup i dostawa
zapytanie ofertowe - dostawa męża
W roku
Wszystkie lata
2010
2011
2012
2013
2018
2020
Pokaż ostatnie
7 dni
14 dni
30 dni
Wszystkie wpisy
Na stronie
1
2
5
10
20
30
Nr UZP/TED
Data publikacji (w formacie RRRR-MM-DD)
od
do
Lista informacji
Brak informacji spełniających określone kryteria.